Partner information

Må vi skrive om din forretning og sørge for endnu flere lokale kunder?

vores mediehus team

Vi er Rødkærsbro's digitale ugeavis og vi rapporterer hver dag om nye lokale tiltag og giver byens vigtigste personer og forretninger en lokal stemme. Hvorfor? Fordi vores læsere ønsker:

  • - at handle og støtte lokalt
  • - at handle med nogen de kender
  • - at orientere sig om lokale tilbud, muligheder og events

Om os - Ledelse og salg

Vi har et særdeles erfarent team, som med baggrund i opbygning og ledelse af nogle af Danmarks største online successer og mediehuse, har udviklet Vores Mediehus ApS og konceptet bag.

Konceptet løser de udfordringer som lokale annoncørere har med at nå ud til de lokale forbrugere på en troværdig og personlig måde - Og læsernes behov for hyperlokale og relevante nyheder.

Dette på baggrund af en egenudviklet teknologi og ny måde at integrere med sociale medier, som både sikrer bred dækning og samtidig meget lave omkostninger.

Søren Schrøder

Søren Schrøder

Kenneth Andersen

Kenneth Andersen

Christoffer Hübertz

Christoffer Hübertz

Brian Guldbech

Brian Guldbech

Casper Due

Casper Due

Thomas Dahl Johansen

Thomas Dahl Johansen

Annoncørbetingelser ved annoncering hos VORES Mediehus ApS

§ 1 - Ved oprettelse af aftale som annoncør hos VORES Mediehus ApS accepterer annoncøren de på denne side nævnte annoncørbetingelser.

§ 2 - En annoncør kan opsige samarbejdet med 1 måneds opsigelsesperiode inden aftalens løbetid løber ud. Ved en løbetid på 12 måneder kan aftalen tidligst opsiges i 11. måned med 1 måneds opsigelsesperiode.

Ved misligeholdelse af annoncørbetingelserne, fra annoncørens side, kan VORES Mediehus ApS opsige samarbejde med øjeblikkelig varsel.

§ 3 - VORES Mediehus ApS forbeholder sig retten til at publicere bannere 48 timer efter det er sendt til godkendelse hos annoncøren.

§ 4 - VORES Mediehus ApS forbeholder sig retten til at publicere erhvervsportrætter 48 timer efter det er sendt til godkendelse hos annoncøren.