Ny leder til Rosenvænget Skole fundet

Esben Horn Risgaard bliver ny leder for Rosenvænget Skole. (Foto: Viborg Kommune)
dato

Esben Horn Risgaard tiltræder som leder af Rosenvænget Skole den 1. marts 2024.

Valget er faldet på en erfaren leder, når Esben Horn Risgaard den 1. marts tiltræder som skoleleder på Rosenvænget Skole.

Rosenvængets Skole er Viborg Kommunes specialskole for elever med generelle indlæringsvanskeligheder.

Den 48-årige Esben Horn Risgaard har mere end 15 års ledelsesfaring inden for det specialiserede område. Senest kommer han fra en stilling som leder ved specialskolen Trekløveren i Randers. 

Alsidig profil med stor erfaring
Viborg Kommunes skolechef, Hasse Valdemar Mortensen, ser frem til samarbejdet.

- Esben har en alsidig profil og stor erfaring med ledelse af specialområdet fra en nabokommune. Det kan han trække på, når han i samarbejde med den øvrige ledelse, medarbejdere og skolens bestyrelse skal sikre udviklingen af det specialpædagogiske arbejde. Jeg er sikker på, at han også vil bidrage positivt til samarbejdet med skolefællesskabet Finderuphøj, Søndre og Vestre skoler. Jeg glæder mig til at byde Esben velkommen, siger skolechefen. 

Brænder for det specialiserede område
Der er ingen tvivl om, at Rosenvænget får en engageret leder.

- For mig er stillingen som skoleleder for Rosenvænget Skole enormt attraktiv. Først og fremmest, fordi jeg brænder for målgruppen, og fordi jeg samtidig kan se et stort potentiale i samarbejdet, der er på tværs af skolerne. Det er vigtigt, at en skole som Rosenvænget kan spejle sig i almen, så der er en rød tråd i skolernes arbejde. Det giver skolefællesskaberne mulighed for, siger Esben Horn Risgaard.

Privat bor Esben i Randers, har to børn og dyrker fodbold, fitness og boksning.

velkommen til deres nye leder, Esben Horn Risgaard, den 1. marts 2024. Risgaard, 48, har over 15 års ledelseserfaring inden for specialområdet, senest som leder af specialskolen Trekløveren i Randers. Viborgs skolechef, Hasse Valdemar Mortensen, ser frem til samarbejdet og roser Risgaards alsidige profil og erfaring. Risgaard er begejstret for sin nye rolle og ser et stort potentiale i tværsamarbejdet mellem skolerne. Han bor privat i Randers, har to børn og er aktiv inden for fodbold, fitness og boksning.


https://viborg.dk//om-kommunen/nyheder-og-presse/pressemeddelelser/ny-leder-til-rosenvaenget-skole-fundet-921538116137933/
Kilde: Viborg Kommune
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.