600 børn bliver "flyttemænd" for en dag: Overlund Skole flytter til Lysningen

Foto: Viborg Kommune.
dato

Fredag den 14. juni 2024 bliver en mindeværdig dag for Overlund Skole, når 600 børn og 50 lærere danner en lang flyttekæde for at flytte de første genstande til den nye skole og kulturhus, Lysningen.

Efter syv års byggeri og ventetid er Lysningen endelig klar til indflytning, og klokken 10.10 vil elever og ansatte sammen bære skolesager, musikinstrumenter, idrætsudstyr og læringsmaterialer til deres nye hjem på Gl. Randersvej 35.

Formand for Børne- og Ungdomsudvalget i Viborg Kommune, Katrine Fusager Rohde, opfordrer hele lokalområdet til at deltage i festlighederne, som markerer et nyt kapitel for Overlund Skole. Flytningen symboliserer fællesskab og sammenhold, og skoleleder Stine Bohnstedt ser det som en milepæl, der bygger fremtiden for skolens børn og ansatte.

Formand for Kultur- og Fritidsudvalget, Mads Panny, ser frem til de nye muligheder, som Lysningen vil bringe. Med sin kombination af skole, idrætscenter og moderne forsamlingshus, forventes Lysningen at blive et centralt samlingssted for lokalsamfundet.

Byggeprojektet, der begyndte i 2017 og har kostet 275 millioner kroner, rummer nu en moderne skole og faciliteter til forenings- og kulturlivets mange fritidsbrugere. Flytningen til Lysningen markerer ikke blot en fysisk overgang, men også en ny begyndelse for Overlund Skole og hele lokalområdet.


https://viborg.dk//om-kommunen/nyheder-og-presse/pressemeddelelser/600-boern-bliver-flyttemaend-for-en-dag-13896292/
Kilde: Viborg Kommune