Viborg Kommune vinder Hygiejneprisen 2023

Foto: Viborg Kommune. Hanne Jørgensen, Janne Folden og Kirsten Dalsgaard modtog i dag Hygiejneprisen 2023 på vegne af Hygiejneorganisationen i Viborg Kommune.
dato

Viborg Kommune er blevet hædret med Hygiejneprisen 2023 af Rådet for Bedre Hygiejne. Prisen gives for kommunens evne til at fastholde fokus på hygiejne, og for deres innovative tilgang til sundhedskommunikation.

Viborg Kommune har 140 hygiejneambassadører og arbejdsmiljøledere, der har arbejdet dedikeret for at sætte hygiejne på dagsordenen.

Sekretariatschef for Rådet for Bedre Hygiejne, Lars Münter, roser Viborg Kommune for deres evne til at forankre arbejdet med god hygiejne i hele organisationen, og for deres stærke ledelsesmæssige fokus på hygiejne.

Sundhedschef i Viborg Kommune, Kristine Stange, understreger vigtigheden af god hygiejne, både for borgerne og for medarbejderne.

Hygiejneorganisationen i Viborg Kommune har implementeret en række innovative tiltag, herunder online-kurser, inspirationsmøder, og en fælles vidensbank for hygiejneambassadørerne.


https://viborg.dk//om-kommunen/nyheder-og-presse/pressemeddelelser/viborg-kommune-vinder-hygiejneprisen-2023-937778248865495/
Kilde: Viborg Kommune